DEN INDIVIDUELLE LEDERUDDANNELSE


Bliv en tydelig 0g vellidt leder

ved hjælp af langtidsholdbar, modig og meningsfyldt ledelse  

 100 % FOKUS PÅ DIG
OG DIN UDVIKLING

– du er alene på holdet og får håndholdt sparring

På denne uddannelse er der kun dig på holdet. Det betyder, at alle emner tales direkte ind i din situation, og jeg giver dig min fulde opmærksomhed.
Vi bruger KUN tid på det, der giver mening for din udvikling og dit team. Du får en grundlæggende lederuddannelse med håndholdt sparring og fokus på dit potentiale.
Jeg tilbyder dig et fortroligt frirum til at drøfte udfordringer og problemstillinger – sådan helt konkret.

Uddannelsen løber over 4-5 måneder, og er sammensat som hybriduddannelse, hvor vi mikser det personlige møde i form af 1:1 LIVE dag med undervisning online.
Du modtager efter hver session optaget undervisningsmateriale med indtalte læringsvideoer, på den måde kan du løbende opdatere dig selv og vedligeholde din udvikling.

Der er løbende optag og stor fleksibilitet i forhold til din kalender. Hvis du foretrækker kan online sessionerne foregå ved personligt møde.

- og lær at aflyse den kunstig harmoni til fordel for ægte trivsel” Kunstig harmoni er de situationer, hvor alle lader som om, at alt er godt... selvom alle ved det ikke er tilfældet. Den kunstig harmoni opstår, fordi tilliden og den psykologiske tryghed blandt medarbejderne ikke er tilstrækkeligt stærk, og der derfor ties mere end der tales, når uenigheder i samarbejdet melder sig. Kender du til den stemning og situation?

Det er demotiverende, dræbende og drænende for alle parter, og det stiller krav om både modig og meningsfuld ledelse. Det er en stor udfordring for mange nye ledere og Konsulenthuset Berg's udviklingsforløb er målrettet netop denne udfordring.

Velkommen til Langtidsholdbar ledelse med mod og mening - book en gratis og afklarende samtale, hvor vi drøfter din ledelsessituation


Jeg glæder mig til at tale med dig!


FRA NY ELLER USIKKER LEDER
TIL MODIG OG MENINGSFULD LEDER

 

100% fokus på dig 

For der er kun dig - du er alene på holdet og får min fulde opmærksomhed. Alt pensum omsættes direkte ind i din ledelsesituation og jeg matcher det til dit udviklingsbehov.

Planlagt efter din kalender

Uddannelsen løber over 4-6 måneder, og du bestemmer selv farten. Vi booker modulerne efter din kalender og der er typisk 3-4 uger mellem hvert modul.

Læringsvideoer og opgave

Du modtager efter hvert modul det gennemgåede pensum indtalt på læringsvideoer og du har opgaver for til næste gang, hvor teorien afprøves ind i din praksis


EN UDDANNELSE TIL DIG DER:

 • ønsker at være en vellidt og succesfuld leder
 • ønsker lederudvikling med fokus på din lederprofil
 • ønsker et unikt forløb tilpasset dig og din situation
 • ønsker at stå stærk, også når du bliver udfordret
 • ønsker en tæt og uvildig sparringspartner

Dig der enten:

 • er ny og uerfaren leder
 • er udfordret i på dit mod til at lede 
 • kæmper med medarbejder engagement
 • har dårlig stemning i dit team
 • mangler redskaber til at konflikthåndtere
 • er presset på egen trivsel og er ved at brænde ud
Tilfredse kunder (Kundeudtalelser)

"Har du lyst til at blive klogere på dig selv som leder og hvordan du udvikler dig, så kan jeg bestemt anbefale at tage Den individuelle lederuddannelse.

Lise-Lotte har en rigtig god forståelse for den offentlige sektor og de ledelsesmæssige udfordringer offentlige ledere ofte står i ,som kan skyldes de vilkår der arbejders under.." 

Karen Lerond Jespergaard
Hjemmeplejeleder, Mariagerfjord Kommune

UDDANNELSENS INDHOLDDen individuelle lederuddannelse indeholder 6 moduler og adskiller sig fra andre lederuddannelser ved at være 100% individuel. Pensum er udvalgt efter, hvad der giver mening for den enkelte leder. Uddannelsens indhold bygger på diamanten med de 5 kerneområder, der er indrammet af din identitet. Der er tale om 5 områder, som er helt fundamentale for din succes som leder. Alt pensum er håndplukket og nøje udvalgt – og bliver serveret på et sølvfad, når du har bestilt bord ved Konsulenthuset Berg’s

På Konsulenthuset Berg’s individuelle lederuddannelse får du en veltilrettelagt 6-retters menu med stærke teorier og forskningsbaseret viden – ikke blot serveret på et sølvfad, men også helt for dig selv.


Du får på det første modul en Everything DiCS Management Personprofil, og vi arbejder med din biografi og din lederidentitet .

Den individuelle lederuddannelse

MODUL 1

FOKUS PÅ DIN IDENTITET
… hvem er du som leder og som menneske


På det første modul har vi fokus på dig, både som leder og som menneske. Vi dykker ned i din DiSC Management profil og arbejde med både fortid, nutid og fremtid, når vi analyserer din livsrejse. Du får svar på hvem du er, hvilken lederstil der naturligt ligger til dig, og hvordan din adfærd påvirker andre.

Live kursusdag 6 timerMODUL 2

SÆT ORD PÅ FAKTA
… bliv skarp på din helt konkrete ledelsessituation


Vi sætter den helt stor lup på din ledelses-situation. Vi laver status over dine kompetencer.
På den måde får vi tydeliggjort dit behov og kan tage fat, der hvor det giver mest mening.
Statustavle og handleplan gen-besøges løbende under uddannelsen.

Online live-session 3 timerMODUL 3

LED MED MOD OG MENING
… bring din gennemslagskraft i spil


Vi tuner ind på dit ledelsesmæssige mod og din evne til at formidle mening, så dine medarbejder forstår formålet med dine beslutninger. At være en langtidsholdbar leder med mod og mening er ikke blot en smart formulering. Det er en nødvendighed i nutidens ledelse, hvor forandringer og konflikter er en forventning.

Online live-session 3 timer


MODUL 4

AFLYS DEN KUNSTIGE HARMONI
… skab ægte trivsel og velfungerende teams


Vi sætter i den grad spot på stemningen omkring dig og dit team. Vi sammenholder kunstig harmoni med din evne til at få tingene sagt i tide. Tillid og psykologisk tryghed i dit team er ligeledes med på menuen. Her har vi fat i områder, som desværre er et af de helt stor benspænd for mange ledere.

Online live-session 3 timerMODUL 5

GIV TID TIL KOMMUNIKATION
… sæt lyd på samarbejdet


Her er vi nået til menuen største mundfuld: At kommunikere rigeligt – ligesom med smør i Prices køkken. Din succes som leder står og falder på, om du holder gryden med kommunikation i kog. Mange teams hungrer efter feedback og forventningsafstemning, og vi taler om, hvordan du kan mætte dem og skabe et velfungerende team.

Online live-session 3 timerMODUL 6

SKAB BALANCE MELLEM RET OG PLIGT
… opnå følgeskab og organisatorisk medlemsskab


Tiden er kommet til at gøre status over ret og pligt. Hvad kan du forvente og forlange af dine medarbejdere, og hvilke rammer skal du til gengæld stille til rådighed for dem. Endnu et kerneområde – og for de fleste ledere et svært et, der kræver sparring for at finde modet til at sætte snittet helt rigtigt.

Online live-session 3 timer


UDDANNELSENS OPBYGNING


Uddannelsen er tilrettelagt over 4-6 måneder og sætter 100 % fokus på dig og dit udviklings-potentiale. Den individuelle Live-dag foregår i naturskønne omgivelser på konferencecenter afhængig af, hvor i landet du bor.
De individuelle online moduler foregår via Teams. Hvis du foretrækker kan samtalerne også foregå ved personligt møde

Igennem hele forløbet er der indlagt helt konkrete opgaver, der tilpasses og afspejler din situation. Du får opbygget et sikkert ledelsesmæssige fundament og finpudset din lederidentitet. Du udvikler dig til at være den leder, som du drømmer om at være.

Kombinationen af Live-dag, online moduler og arbejde i praksis i dit team samt fordybelse i de skriftlige opgaver giver dig optimal betingelse for læring. Undervisningsmaterialet er indtalt som læringsvideoer og suppleres med pdf-filer. Det betyder, at du til hver en tid kan se og høre undervisningen, når du har behov for at genopfrisket din viden.

Du bliver fulgt tæt og får individuel sparring, der er afstemt i forhold til din ledelsesmæssige udvikling og dine konkrete hverdagssituationer. Da alt det du lærer, er tilpasset til dig, kan du omsætte det i praksis. med det samme. Både du og dit team vil hurtigt mærke forskellen.

Jeg vil under hele processen støtte dig i at udvikle ledelse med mod og mening, så du bliver en langtidsholdbar leder, der tør lede - en leder, der aflyse kunstige harmoni og skaber ægte trivsel og begejstring i dit team.


DU FÅR ALT DETTE PÅ UDDANNELSEN


 • Indledende telefonisk sparringssession, hvor vi afdækker dit behov (30 minutter)
 • 5 måneders håndholdt og individuel ledersparring
 • Everything DiSC Management Profil med tilbagemelding
 • Biografi-analyse
 • 1 x individuel LIVE dage i naturskønne omgivelser og med lækker forplejning (6 timer)
 • 5 x 1:1 Online Individuel undervisning (5 x 3 timer) – hvis du foretrækker kan samtalerne foregå ved personligt møde
 • 6 x undervisningsmateriale med indtalte læringsvideoer
 • 6 x pdf-slides med undervisningsmateriale
 • Gennemarbejdet ledelsesgrundlag og vision
 • Aktiv læring i form af hjemmeopgaver fordelt over dit 5 måneders forløb


HAR DU LYST TIL AT HØRE MERE?
Value (VIP Lederuddannelse)
portræt - spejlvendt

HVEM ER LISE-LOTTE BERG


Jeg har nærvær og oprigtig interesse… det er mit job og min passion

“Jeg er din personlige sparringspartner og coach. Jeg udfordrer dig og støtter dig, fordi jeg har oprigtig interesse for dig og din situation.

At arbejde med leder- og teamudvikling er både mit job og min store passion, og jeg kan ikke forestille mig noget andet eller bedre.

Det kræver en indsats at være en succesfuld og vellidt leder – og har du brug for en tæt sparringspartner, så står jeg klar.
Du vil hurtigt opleve fordelen ved at have en målrettet, individuel og håndholdt plan for din lederudvikling”

Klar til udvikling?

Udnyt dit fulde potentiale og stå stærkt i lederrollen

Book samtale her


Book en samtale

Lad os tage en online samtale om din situation, og afklare om jeg er den rette til at hjælpe dig.

Vælg tid for opstart

Vi finder det tidspunkt for opstart, der passer dig bedst og lægger plan for dit uddannelsesforløb

Klar til Modul 1

Forud for vores første møde har du udfyldt personprofil og lavet opgaver omkring din biografi, og vi er igang!

 • Konsulenthuset Berg's

  “Jeg takker for samarbejdet. Lise-Lotte har bidraget konstruktivt og jordnært med lederudvikling af 3 mellemledere i vores virksomhed. Vi kan se resultaterne og alle har meldt positivt tilbage. Jeg kan anbefale Lise-Lotte, hvis du har behov for en udviklingskonsulent der tager fat i “øjenhøjde...”

  CEO, Hörmann Danmarks A/S

 • Konsulenthuset Berg's

  “Lise-Lotte har sammensat en individuel lederuddannelse for medarbejderen, der skal være souschef.
  Indholdet i uddannelsen er afstemt med mig og Lise-Lotte sammensat et forløb, der har udviklet den kommende leder fagligt og personligt.
  Vekselvirkningen i indholdet har medvirket til, at medarbejderen har kunnet afprøve, reflektere og afstemme i praksis mellem inputs med Lise-Lotte.
  Den kommende souschef føler sig rustet – og ER rustet – til den videre udvikling i sin lederrolle.

  Så mine varmeste anbefalinger af Lise-Lotte. ”

  Leder KFUMs Institutioner

 • Konsulenthuset Berg's

  “Som forhåndsvis ret ny leder, har det været en rigtig god uddannelse, fordi den har været med til at spore mig ind på den slags leder jeg gerne vil være.
  Har du lyst til at blive klogere på dig selv som leder og hvordan du udvikler dig som leder, så kan jeg bestemt anbefale at tage en personlig lederuddannelse fordi Lise-Lotte har en rigtig god forståelse for den offentlige sektor og de ledelsesmæssige udfordringer offentlige ledere ofte står i som kan skyldes de vilkår der arbejders under. ”

  Hjemmeplejeleder, Mariagerfjordkommune

 • Konsulenthuset Berg's

  “Sikke en rejse du gav mig.
  En rejse som gav mig så meget viden om mig selv.
  Hvem jeg var (disc profil) og hvordan andre så mig.
  En viden så jeg nu kan forstå min leder, kollegaer og dem som er omkring mig. Hvorfor de reger, og siger som de gør.
  En meget lærerig, spændende, og en fantastisk rejse. Og en masse gode værktøjer som jeg kan bruge videre.
  Jeg vil klart anbefale dig, og jeg har anbefalet dig til andre. Du er en fantastisk person og du tilretter lægger din uddannelse og undervisning så
  Den passer perfekt til den man er.”

  FTR Dagplejen Randers Komme